Ziua iubiriiMâine e 14 februarie, Valentine's Day. O altă sărbătoare împrumutată de la americani... alergături prin magazine, bătăi de cap, dar dacă partenera merită, de ce nu? Zâmbetul ei este întotdeauna mulţumitor ( romantic aşa ).

Pentru iubăreţii care nu au timp să umble din magazin în magazin în căutarea cadoului perfect, am să le dau câteva idei ( bune, sper ):

- funGift.ro - o mică atenţie, simbolică
- Florarie On-Line - un buchet de trandafiri roşii

Asta dacă sunteţi mai comozi... oricum, gestul contează, nu uitaţi asta.

Array

Comentarii

  1. acum aici cu mine a spus:
    putin off topic, valentine's e o mare tampenie, la fel si dragobetele :D. de ce am nevoie de o zi speciala in care sa-l pup in cur pe EL, cand se presupune ca ne iubim neconditionat si mereu? hai sa sarbatorim toti gramada, asa cu turma, ceva ce putem sarbatori zilnic :P.
    eh, uite k in timp ce scriam asta il mai dezvoltasem, dar cred k bag un post la mine :P

Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Please note: Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!