Mar 2
Steaua - CFR Cluj
icon1 fanica | icon2 Pur romanesc | icon4 03 2nd, 2008| icon3 1 comentarii


"Sunt praf, nu am viaţă, nu am un job bine plătit, am o nevastă alcoolică şi grasă..." sau "Sunt cool, ascult de vitto, sparg seminţe în faţa blocului, mănânc shaorma..." descrieri des întalnite în Bucureşti. Un singur cuvânt le uneşte pe amândouă: fotbal. Dacă te regăseşti în cele două caracterizări, înseamnă că eşti microbist, îţi place viaţa pe stadion, îţi place între suporteri... nu o să insist prea mult pe subiectul acesta pentru că iar or să-mi sară în cap cei cu IQ subunitar, aşa că o să trec direct la subiect: de ce mama dracului simţiţi nevoia să vă manifestaţi bucuria/tristeţea prin violenţă?

De exemplu, astăzi treceam cu 173-ul prin Ghencea, pe la 9 fără ceva... meciul începuse deja, dar găozarii erau în parcare aruncând cu pietre în parbrizele maşinilor... dar, deşi sunt proşti, vor să o şi arate... parbrizele maşinilor sunt securizate prietenilor, deci nu se pot sparge cu pietre...

Ca o încheiere... Forza Steaua!

Mar 1
SPER
icon1 fanica | icon2 Pur romanesc | icon4 03 1st, 2008| icon3 3 comentarii


Săptămâna aceasta am participat la o conferinţă despre discriminarea rromilor... a fost trist! Campania se numeşte SPER.

De mici am fost invăţaţi că romii sunt răul societăţii.

Pe stradă încercăm să-i ocolim, când ne întreabă ceva ne simţim agresaţi, ba chiar avem o strângere de inima când vreunul se aşează în tramvai pe scaunul din spatele nostru.

Toate prejudecăţile faţă de romi ne împiedică să-i privim aşa cum sunt: ca oameni.

Greu am putut să mă abţin să nu-i spun ţiganului care susţinea conferinţa ceva de neam, familie, copii etc. Cum să spună că rromii sunt oameni? Cum să îmi răspundă la întrebarea de ce ne dau ţiganii în cap pe stradă? cu o statistică relevantă care spune că doar 20% din ţigani sunt infractori... l-am invitat în cartierul Rahova, după ora 18:00, ca să vadă cum cei 20% se transformă în 80-90%...

Acum să nu înţelegeţi greşit... nu am nimic cu rromii cizelaţi, chiar am prieteni din această etnie, dar mi se pare penibil să susţii un front împotriva discriminării cu falsuri...

Oare noi, românii, nu suntem discriminaţi? De ce au rromii locuri speciale în licee? De ce eu a trebuit să învăţ foarte mult ca să intru într-un liceu cu media peste 9.30 şi un rrom să intre, în acelaşi liceu, cu 7? Ştiu, vor să le acorde o şansă în viaţă, dar de ce nu mi-o acordă şi mie? De ce noi, românii, trebuie să facem tot pe spatele nostru?

Mar 1
1 Martie
icon1 fanica | icon2 Pur romanesc | icon4 03 1st, 2008| icon3 2 comentarii


Un cadou, o atenţie, o floare... cert este că trebuie să fie ceva care să-i reconfirme partenerei că există încă în inima ta. V-am zis că am o stare drăguţă, aşa că trebuie să vă aşteptaţi de la multe adaosuri cu tentă romantică în posturile viitoare. 1 Martie este ziua micilor negustori ( ţigani, rromi, ciori, păsărele etc. ), ziua în care fac bani cât n-au făcut de la începutul anului. Acum stau şi mă întreb, oare un simplu te iubesc nu valorează mai mult decât un mărţişor? Sau o floare nu este mai potrivită decât o chinezărie de mărţişor ( care oricum va zace în cine ştie ce sertar... )?

Urez tuturor cititoarelor mele la mulţi ani, fericire şi iubire

Feb 28


Astenia de primăvară m-a cuprins şi pe mine... nu am chef de nimic, dar nimic! Sper că o să treacă mai repede decât anotimpul, pentru că am o groază de lucruri de făcut... Vremea asta este schimbătoare la fel ca o femeie: acum e caldă, gingaşă, drăgăstoasă, mâine e rece, distantă...

Aseară îmi pusesem la lucru geniul meu creator pentru a scrie un eseu despre Eminescu şi poeziile sale... strofocându-mi creierul ore în şir, am tras o concluzie sinistră despre marele poet: era onanist. A iubit, nu a fost iubit, a suferit, a creat, a meditat, toate astea făcute în loc să îşi caute o parteneră care i-ar fi putut completa toate nevoile... dar unde ar mai fi fost Eminescu dacă ar fi fost iubit? Singurătatea este prima etapă din procesul de a deveni onanist. Acum să nu mă înţelegeţi greşit, apreciez enorm poeziile sale, romantismul evocat... dar nu înţeleg cum un visător a creat o realitate (fie ea şi fictivă) atât de relevantă...

Feb 23
iMiGi
icon1 fanica | icon2 General | icon4 02 23rd, 2008| icon3 1 comentariiGăzduire de imagini. Este destul de nou... aşa că aveţi puţină răbdare până la produsul finit.

http://www.imigi.ro/

Feb 23


De 4-5 zile mă chinui să învăţ legislaţia ca să pot să susţin examenul scris pentru permisul de conducere. O carte mai idiot concepută ca aceasta n-am mai văzut... la fiecare 40 de pagini se reia aceeaşi idee, formulată altfel. În mod normal, în 50 de pagini ar fi trebuit să structureze cam toate regulile de circulaţie, că nu sunt multe... dar poliţistul cu 2 clase mai mult ca trenul a vrut să arate ca şofatul este o operaţiune grea, cu multe reguli de respectat... asa că acum avem 200+ de pagini care cuprind maxim 120 de idei, repetate de câte 2-3 ori fiecare.

Feb 16
Zăpada...
icon1 fanica | icon2 Pur romanesc | icon4 02 16th, 2008| icon3 2 comentarii


Trezit devreme astăzi, am rămas uimit de modul în care se prezintă vremea: soare deasupra unui strat de zăpadă. Incredibil! Am văzut aseară că ningea destul de puternic, dar nu mă aşteptam să se aşterne zăpada... Acum iar o să avem 2-3 săptămâni de mocirlă, o săptămână de trafic infernal, 4-5 zile de patinoar pe străzi...

Feb 14Mitsubishi va lansa, anul viitor, un automobil numit MiEV propulsat de un motor electric de 63CP, pe care bateriile îl pot alimenta pentru distanţe de până la 170 kilometri. [ More... ]

Feb 14


Bărbatul care a violat doi copii a fost prins de poliţiştii bucureşteni, în timpul audierilor el recunoscând că este autorul celor două fapte, motiv pentru care a fost reţinut.

@ MEDIAFAX

Trist... mai bine o ţineai pe labă amice... acum o să fii femeie în puşcărie pentru cam... 15-20 de ani!? Ce mentalitate îţi trebuie ca să violezi un copil? Cât de diliu trebuie să fii ca măcar să te gândeşti la asta?

Conform Mediafax, jegul acesta a mai violat în 2007 o minoră de 11 ani... dacă este adevărat, am o recomandare pentru judecator - dânsul.

Feb 13
Ziua iubirii
icon1 fanica | icon2 Pur romanesc | icon4 02 13th, 2008| icon3 1 comentarii


Mâine e 14 februarie, Valentine's Day. O altă sărbătoare împrumutată de la americani... alergături prin magazine, bătăi de cap, dar dacă partenera merită, de ce nu? Zâmbetul ei este întotdeauna mulţumitor ( romantic aşa ).

Pentru iubăreţii care nu au timp să umble din magazin în magazin în căutarea cadoului perfect, am să le dau câteva idei ( bune, sper ):

- funGift.ro - o mică atenţie, simbolică
- Florarie On-Line - un buchet de trandafiri roşii

Asta dacă sunteţi mai comozi... oricum, gestul contează, nu uitaţi asta.

Feb 13


Programa şcolară e încărcată, prost structurată şi nefolositoare

Dotarea slabă şi învechită, exigenţa profesorilor şi modul de predare sunt considerate principale probleme ale şcolii.

Este logic. Dacă ai un profesor bătut în cap care vrea să ştii carte fără să ştie el însuşi să predea, apare o problemă. Acest obstacol încurajează meditaţiile, respectiv frauda ( bani netaxabili ).

Un număr reprezentând 42% dintre elevi recunosc că au consumat băuturi alcoolice, iar 27% dintre aceştia au fumat.

Slab acest sondaj... după mine, mai mult de 80% din elevi au fost beţi cel puţin o singură dată şi cu mult peste 60% au fumat/fumează. De ce? Pentru că tot ce este interzis este incitant şi aici apare acel teribilism copilăresc de care te lepezi cu greu.

39% dintre elevi vor ca uniformele şcolare să fie purtate la toate ciclurile de învăţământ.

Cu siguranţă va fi aşa... înainte de '90 toată lumea se văita că vezi doamne există acea egalizare între elevi, iar acum o vor înapoi ( ce-i drept, doar 39% ).

Aproape jumătate dintre profesorii din învăţământul preuniversitar spun că sistemul educaţional românesc nu este "nici bun, nici rău".

Da! Nu este nici bun, nici rău... este doar de căcat. Din moment ce ministerul este condus de un inapt, ce aşteptări putem să avem?

Feb 13
Raspuns
icon1 fanica | icon2 D'ale lui Fanica | icon4 02 13th, 2008| icon3 0 comentarii


Articolul este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Daca esti in situatia prezentata in text imi pare rau pentru tine... Nu vroiam sa jignesc toti frustratii minimali de pe net, dar am esuat. Deci nu sunt nici cocalar, nici manelist, nici ce mi-ati mai spus voi acolo,sunt un simplu om care vede ce se intampla in jurul sau... adevarul doare uneori.

Si un filmulet pentru cei cu ceafa groasa:P.S: fara diacritice de data asta - eeePC.

Feb 13


Mă uimeşte prostia unora... de exemplu proprietarul ip-ului 193.227.243.126 ( BestNet ) care nu înţelege rostul articolului acesta. Desigur, ai nevoie de un IQ ridicat ca să-l înţelegi...

Ok, ziua asta a fost prea tare ca să mă enervez din cauza unui idiot. Am sărbătorit cu prietenii noua mea vârstă, chiar dacă nu i-am putut aduna pe toţi, cei mai dragi mie au fost alături. Îmi cer scuze că nu am mai postat nimic interesant în ultimele ore, dar abia am timp să beau un pahar cu apă. Promit ca de mâine să ma ţin de treabă serios.

Feb 12
Cum îţi merge
icon1 fanica | icon2 Quotes | icon4 02 12th, 2008| icon3 0 comentariiAuzisem în staţie la Moghioroşi o conversaţie între doi tipi:

- Cum îţi merge?
- Ca o pula întinsă bine.

Genial.

Feb 12
Spam... or not?
icon1 fanica | icon2 D'ale lui Fanica | icon4 02 12th, 2008| icon3 0 comentarii


Photobucket

Photobucket

Primesc zilnic zeci de mesaje în genul celor de mai sus şi am ajuns să mă întreb dacă este doar spam sau sunt fanele mele?

Feb 11
Im feeling good
icon1 fanica | icon2 D'ale lui Fanica | icon4 02 11th, 2008| icon3 0 comentarii
Feb 11
Deci...
icon1 fanica | icon2 D'ale lui Fanica | icon4 02 11th, 2008| icon3 0 comentarii


Astăzi a fost o zi foarte lungă datorită faptului că este ultima zi din ciclul a fi minor. Astăzi am descoperit că am WiFi în noua clasă, am descoperit că Parliament-ul verde este mentolat, am primit o scrumieră drăguţă de la un amic, per total am avut o zi superbă. Singurul inconvenient a fost vremea nefavorabilă.

Revin cu detalii mâine, când voi avea şi eu o vârstă onorabilă.

Feb 10
Miron Cozma, din nou
icon1 fanica | icon2 Pur romanesc | icon4 02 10th, 2008| icon3 1 comentarii


Miron Cozma va organiza mitinguri, marşuri şi simpozioane pentru a obţine eliberarea din închisoare a liderilor sindicali care încă mai au de executat pedepse primite după implicarea în ultimele mineriade.

MEDIAFAX

De ce nu mă miră?! Miron Cozma face ce a fost educat să facă.

13-15 iunie. Marea mineriada, cea de-a treia. A fost cea mai brutala dintre descinderile minerilor. Minerii au devastat sediile Universitatii, ale redactiilor ziarelor de opozitie si ale partidelor istorice. A fost considerata cea mai sangeroasa, cea mai brutala ca stil si anvergura dintre toate actiunile minerilor. [ More... ]

Pupatul în cur dăunează grav sănătăţii, şi când ştii şi pe cine să pupi, e grav. Anii trecuţi era un slogan în vogă "Iliescu să trăiască că-i capu' la ţara noastră". Mă întreb până unde duce prostia asta din politică... înţeleg că există conflicte între burtoşii din diferite partide, dar de ce să implicaţi şi oamenii simplii şi proşti în rahatul vostru?

Feb 9


Ieri am fost la încă o şedinţă la şcoala de şoferi şi am observat că instructora mea lovise maşina ( Peugeot 206 ) în spate - un bivol cu autobuzul a frânat prea târziu. Mă rog, nu cunosc eu prea bine care este întocmai treaba cu constatarea la Poliţie a oricărui accident, dar ştiu că am stat 3 ore cu instructora ca să obţină o amărâtă de fişă ştampilată cu care poate băga maşina în service. Deci 3 ore pentru o simplă foaie. Bine domne', dacă gaborul este prea comod ca să-şi mişte fundul de pe scaun până în curtea instituţiei ca să vadă avariile produse maşinii, nu trebuie să ne impacientăm, trebuie să fim calmi. Şi nu-ţi vine să-i spargi mufa când îl vezi că, după ce că a venit foarte târziu la constatare, mai se holbează şi 15 minute la o amărâtă de zgârietură pe bara din spate? Drept e că când ai un neuron e greu să procesezi informaţia...

Feb 8


Ştiu că e nasty ce fac, dar nu m-am putut abţine după ce am citit o zi din viaţa unui emo kid.

Să-i dăm drumul:

09:00 - Se trezeşte. Intră pe hi5.
09:05 - Se duce la baie. Îşi dă ochelarii jos şi remarcă ochii injectaţi: cool.
09:06 - Poză. Pentru hi5.
09:10 - Îşi pune hanoracul cu carouri mov şi galbene, converşii şi şapca mov. Pleacă.
09:20 - Aşteapta autobuzul dând din cap pe beat-ul din căşti.
09:25 - Doi ţigani îi fură banii şi îl bat.
09:30 - Urcă în autobuz.
10:00 - Coboară la Romană.
10:05 - Poză în faţa gurii de metrou. Pentru hi5.
10:10 - Se întâlneşte cu baieţii minimalişti şi fetele minimaliste la Mec.
10:15 - Se aşează la o masă, afară, fiecare cu câte un suc, mai puţin el.
10:16 - Poză de grup. Pentru hi5.
10:16 - 11:00 - Povesteşte cum s-a bătut în staţie pentru o pizdă.
11:01 - 12:15 - Discută despre frezuri şi ce hanorace marfă au adus la Pull&Bear.
12:30 - Pleacă spre casă.
12:50 - Ajunge acasă. Urcă pozele pe hi5.
13:00 - 15:00 - Conferinţă pe messenger cu prietenii minimali. Hotărăsc în ce club se duc seara.
15:01 - 18:00 - hi5.
18:01 - 19:00 - Îşi îndreaptă părul cu placa.
19:01 - 20:00 - Se gândeşte ce hanorac să poarte: mov cu negru sau mov cu verde.
20:01 - Constată că i s-a strâmbat o şuviţă. Bagă placa în priză. O îndreapta la loc.
20:02 - Dă cu fixativ.
20:15 - Se întâlneşte la Universitate cu ceilalţi minimalişti. Se duc la Mec-ul din pasaj.
20:20 - 21:30 - Beau o cola. Fac poze.
21:45 - Fac poştă un Kent 4.
21:55 - Intră în farmacie. Cumpără o pastilă de tussin.
22:00 - Pleacă spre club.
22:30 - Ajung în faţa clubului. Fac poză. Paznicii nu-i lasă să intre.
22:35 - Pleacă spre alt club.
22:50 - Ajung. Paznicii îi lasă să intre.
22:55 - Ocupă o canapea. Comandă o cola.
22:56 - 23:40 - Sunt trişti pentru că nu bagă melodia lor preferată. Fac poştă un Kent 8. Sunt high.
23:41 - Termină cola. Sunt nevoiţi să se ridice.
23 45 - Suge fiecare pastila de tussin. Sunt high.
23:45 - îşi pun ochelarii. Se duc pe ring.
23:50 - 04:00 - Dansează. Încearcă un funky chick style.
04:01 - Muzică nasoală. Pleacă.
04:02 - Fac poştă un Kent 1. Nu mai sunt high.
04:10 - Nu au bani de taxi. Merg spre casă pe jos.
04:30 - La Unirea sunt opriţi de nişte manelişti.
04:40 - Le sunt furate telefoanele şi sunt bătuţi.
04:50 - Se desparte de ceilalţi şi pleacă spre casă.
05:30 - Ajunge acasă. Spune părinţilor că s-a bătut la club pentru o pizdă.
05:40 - E prea rupt ca să urce pozele pe hi5.
06:00 - Adoarme trist.


Feb 8
Private Data
icon1 fanica | icon2 General | icon4 02 8th, 2008| icon3 1 comentarii


Te plictiseşti? Aştepţi să te sune prietenii pe Cosmote ca să ieşi din casă şi nu ai ce face? Violează intimitatea cuiva în 7 paşi simpli:

1. Deschizi DC++ / oDC.
2. Te conectezi la câteva huburi.
3. Dai search după yahoo profiles.
4. Te minunezi de câţi proşti folosesc reţeaua direct connect.
5. Downloadezi fişierele dorite.
6. Le deschizi cu un Archive Reader.
7. Râzi sau plângi, depinde de conţinut.

Edit:

6. Copiezi folderele în C:Program FilesYahoo!MessengerProfiles
7. Redenumeşti folderele astfel încât ID-urile folosite să se afle în lista ta de messenger.
8. Le deschizi din Contacts/Message Archive.
7. Râzi sau plângi, depinde de conţinut.

Feb 8
Mass funny
icon1 fanica | icon2 General | icon4 02 8th, 2008| icon3 0 comentarii


Primit pe messenger.

Du-te in bucatarie si da drumu la gaz, asteapta o jumate de ora, si aprinde o bricheta. O sa iti apara pe tavan numele persoanei iubite.
Feb 8


Prostia e mare, nesimţirea la fel. Decât să mergi cu RATB-ul, mai bine îţi bagi un băţ în cur. Pe lângă toţi jegoşii din Bucureşti care put a transpiraţie, toate babele care vor să stea jos şi toţi minimaliştii care ascultă manele la telefon, există controlorii, o specie de oameni cu IQ-ul<0.01 şi obrazul gros. Cât de prost trebuie să fii ca să ceri de 4 ori la rând buletinul, chiar dacă omul ţi-a spus că nu îl are şi şi-a golit şi buzunarele în faţa ta? Ce obraz trebuie să ai ca să amendezi un copil, în timp ce majoritatea adulţilor merg fără bilet? Dintr-o amărâtă de alocaţie de 30RON, cu care oricum nu face nimic, trebuie să plătească şi o amendă...

Eu fur, tu furi, ei fură... dar până când?

P.S. Tag Cloud sux, am pierdut jumătate de articol doar pentru că l-am activat... şi ca deşteptul ce sunt nu făcusem nici backup... aşa că citiţi doar 1/2 din el...

Feb 6
Because it is.
icon1 fanica | icon2 General | icon4 02 6th, 2008| icon3 0 comentarii
Feb 6


Astăzi, după ce am terminat şedinţa de condus, a urcat la volan un tip mare cât un frigider, cu care am apucat să schimb câteva cuvinte. Până acum credeam că muşchii sunt invers proporţionali cu creierul, dar se pare că m-am înşelat. Tipul avea doar liceul la activ (27-28 de ani) dar vorbea mai frumos şi mai corect decât un om cu 2-3 facultăţi. Am aflat că în viaţă contează cel mai mult banul, lucru pe care îl ştiam deja, dar mi-a spus şi ce sacrificii trebuie să faci pentru acest lucru; plecase departe de soţie şi copii timp de 2 ani, în Spania, ca bodyguard la un club, unde câştiga 1000-1500$ pe lună. Din banii aştia a reuşit să îşi cumpere o casă şi să îşi facă un viitor în ţara asta de căcat. Îmi spunea că în loc să se vaite că nu are ce mânca, a ales să tragă de fiare şi să se facă bodyguard, daca şcoala nu l-a ajutat să ajungă altceva.

Discuţia cu el a trezit ceva în mine care mi-a reamintit că şcoala nu-ţi dă de mâncare, ba chiar îţi ia din ea. Cum poţi tu ca român să spui că ai făcut ceva în viaţă când la televizor îl vezi pe băiatul lui Căşuneanu care conduce Veyron, pe fata lui Băsescu cu un A8 si tot aşa...

Edit: legat de ce am scris mai sus...

Feb 5
iLink
icon1 fanica | icon2 Pur romanesc | icon4 02 5th, 2008| icon3 27 comentarii


Aseară nu am avut net. Azi nu am net. (scriu de pe Zapp modem)

Sun ca tot omul la relaţii cu clienţii şi aflu cu stupoare că ProNet (ISP-ul meu) a fost cumpărat de iLink (fără să fiu anunţat în prealabil) şi că abonamentul meu a fost mărit de la 2 Mbs la 5 Mbs extern. Sună bine, nu? Treaba este că acum numai prind nici măcar aia 2Mbs care erau trecuţi în contract. Viteza ca viteza, buba este că nu am net deloc, iar problema se va rezolva în 48h. Oferta iLink sună cam aşa "bla bla bla 1 Gb spaţiu de găzdurie web, MySQL, PHP support bla bla bla", drăguţ, numai că acest spaţiu îţi este oferit condiţionat, deşi în ofertă nu se menţionează acest lucru. Ca o concluzie, iLink sux, dar în zona mea sunt doar 3 ISP-uri: Czone, iLink şi Astral. Aşa că nu am de ales şi o să mă mulţumesc cu batjocura asta de iLink.

Feb 4
While i was gone...
icon1 fanica | icon2 General | icon4 02 4th, 2008| icon3 1 comentarii


Au apărut câteva site-uri foarte utile, printre care:

- filebox
Ştiu, ştiu, m-am trezit târziu să vă prezint filebox, dar mai bine mai târziu decât niciodată. filebox este un website românesc care stochează fişiere (până la 3GB). Are un design plăcut, este uşor de folosit, are viteză foarte bună la upload/download... ce să mai, o reuşită românească! Şi, în plus, organizează şi tot felul de concursuri cu premii.

- yahoo tracker
Foarte bun în cazul în care doreşti să afli dacă o persoană a intrat sau nu pe messenger cât timp ai fost plecat.

- bayimg
Un host pentru imagini şi arhive, cu rădăcinile în The Pirate Bay (deci nu există cenzură la fişiere )

Feb 4
Amintiri
icon1 fanica | icon2 D'ale lui Fanica | icon4 02 4th, 2008| icon3 2 comentarii


Citeam prin arhiva blogului meu şi îmi aminteam cum anul trecut plecam săptămânal la munte pe pârtie... iarna asta am fost o singură dată... trist. Spre uimirea mea, am început să mă simt bine în Bucureşti şi să numai simt nevoia să-l abandonez weekend de weekend.

Mă uitam peste fotografii şi, cu părere de rău, conştientizam că majoritatea erau foarte slabe.

Primele posturi din blog îmi trezesc un fior de fiecare dată când le citesc... pe vremea aia era un alt Fane care scria, un Fane cu o gândire în formare, un tip simplu care nu vroia nimic de la viaţă. Dar, timpul trece, firile se schimbă, nu-i aşa?

Sunt melancolic astăzi... cred că vremea este vinovatul principal.

Feb 4
A fi idiot
icon1 fanica | icon2 D'ale lui Fanica | icon4 02 4th, 2008| icon3 4 comentarii


Probabil că aveţi şi voi în lista de messenger idioţi. Eu îl am pe şeful lor. Din două fraze, trei relevă latura sa gay. Dar el nu este homosexual, este doar prost.
Feb 4
Muzica ca muzica, dar...
icon1 fanica | icon2 General | icon4 02 4th, 2008| icon3 1 comentarii


Muzica ca muzica, dar mesajul? Unde este mesajul unei piese? Singura melodie comercială din ultima vreme cu un mesaj real şi bine conturat este "În lipsa mea - Smiley şi Uzzy", piesă care are un mesaj simplu şi direct - băieţii sunt baieţi şi femeile sunt târfe. Restul rahaturilor de pe piaţă, în afară de mi-e dor de tine, te iubesc mult, şoapte, îngeri si cheş sunt lipsite de sens. De ce? Pentru că Moga a rămas fără inspiraţie, un răspuns mai plauzibil nu am găsit. Credeţi că este ok ca un întreg popor să asculte melodii care în proporţie de 80% sunt alcătuite dintr-un bass supărător? Şi nu mă refer aici la muzica de club, faceţi domne muzică pentru toate gusturile, pentru că nu toţi ascultă house şi minimal...

Dragă nouă generaţie de minimalişti, eu vă înţeleg perfect stilul muzical, dar să ştiţi că nu este nevoie să vă îndreptaţi părul cu placa, să purtaţi hanorace alb-negru în carouri, să vă încălţaţi cu converşi pe zăpadă, să vă umpleţi faţa de metal... puteţi fi cool şi dacă vă îmbrăcaţi normal. M-am săturat să văd baieţi care arată ca nişte femei. Poţi să fii cool şi fără să ieşi în evidenţă prin stilul vestimentar.

Citeam pe un blog Jurnalul unui EMO... de ce nu faceţi şi Jurnalul unui MiNiM@LiSt ?

Feb 3
for Shtephan
icon1 fanica | icon2 General | icon4 02 3rd, 2008| icon3 0 comentarii


Am primit pe e-mail, acum ceva timp, un mic clip surprins în timpul unui concert pussycatdolls.

Deci ce spune domnişoara Nicoala ?... păi da, îmi face dedicaţie mie... ce mama dracu'


Feb 3
eeePC
icon1 fanica | icon2 D'ale lui Fanica | icon4 02 3rd, 2008| icon3 1 comentarii


Din decembrie sunt mândrul posesor al unui laptop Asus eeePC, de care sunt foarte mulţumit. Am renunţat la Unix după 2 săptămâni şi am trecut pe vechiul XP, care merge perfect. Singurul defect al său ar fi ecranul foarte mic, dar după ce te obişnuieşti cu el nu ţi se mai pare aşa de ciudat. Este mic, comod şi folositor. Am instalat Flash CS3 şi Photoshop CS3 care rulează destul de bine, dar are unele probleme la programele de modelare 3D ( am încercat doar Cinema4D, care merge greoi spre deloc ). În schimb, joc starcraft de fiecare dată când am un moment liber .

Feb 2
Din nou
icon1 fanica | icon2 D'ale lui Fanica | icon4 02 2nd, 2008| icon3 3 comentarii


2 februarie... 2008... ce mai trece timpul... bucuroşi sau nu, vă anună că am revenit. Sătul de tot ce se întâmplă în ţara asta ( începând cu sistemul de învăţământ ), m-am hotărât să-mi spun off-ul aici, public. Probabil că majoritatea prietenilor mei îmi vor mulţumi că nu-i voi mai bate la cap cu problemele mele, ceea ce este un lucru bun.

Deci... dacă nu vă interesează ce s-a mai întâmplat cu Fănică în ultimul timp, vă rog să nu citiţi mai jos

Să începem cu începutul... nu am mai postat de vreo 3-4 luni, timp în care s-au petrecut multe, chiar foarte multe, pe toate planurile. Cel mai important lucru ar fi că am mai crescut, atât ca vârstă cât şi ca mentalitate... gândesc altfel, la fel de prost, dar într-un alt mod. Am hotărât să dau la medicină, pentru că pot şi... de ce nu? Am hotărât să mă rezum la 3-4 prieteni de încredere, pentru că ce-i mult strică. Mi-am băgat picioarele în toate fraudele care se produc în sistemul de învăţământ din România ( o să detaliez ). Îl urmăresc şi admir în continuare pe Mircea Badea. Ascult Massari, chiar dacă ştiu că e gay. Am un nou viciu... am renunţat la alcool ( nici măcar la "ocazii" ). Am învăţat cum se spune M*IE în limbajul semnelor. Dorm doar 7 ore pe zi, în rest învăţ sau mă delectez cu noul meu viciu... cam atât pentru moment...

pagina urmatoare >>

Beautiful singles in your area. Meet them now!