Dec 30


Mai sunt 2 zile pana la Revelion si eu tot nu stiu ce sa fac... am luat in calcul si varianta Vanghelionului, dar site-ul domnului primar este putin suspendat, asa ca informatii despre eveniment nu prea am... cert este ca va fi plin de batranele dornice de distractie!

Ok, sa trecem la ale noastre... vreau sa va urez un an nou fericit, tot ce va doriti, la-la-la etc. si sa ne auzim/citim cu bine si la anu'. V-am pupat, mi-am luat concediu.


Dec 30
Pista auto
icon1 fanica | icon2 Pur romanesc | icon4 12 30th, 2008| icon3 1 comentarii


Asa cum bine stiti, exista un moment in viata fiecaruia cand ii vine damblaua si se umfla tarata in el. Am avut si eu aceasta traire, dar, fiind genul safety first, am incercat sa gasesc o modalitate cat de cat legala si sigura ca sa-mi satisfac pofta de adrenalina. Am incercat sa ii dau blana pe A1, dar nu are farmec daca nu se tine cineva dupa mine, am incercat cu un amic o chestie pe Cheiul Dambovitei la targ, dar cacaturile alea de limitatoare de viteza mi-au luat tot cheful, am incercat in rond pe Drumul Taberei, prea multi pietoni, am incercat pe Prelungirea Ghencea, prea aglomerat, am incercat pe DN1, radare... am renuntat intr-un final si am cautat pe net o pista auto sau ceva asemanator... nu am gasit. Am vazut proiecte din 2004 pentru o astfel de pista, dar nimic depasind stadiul de wanna be.

Oare nu se gasesc bani pentru o pista auto sau nu se vrea una? Ce cacat... am pus palmieri la Universitate, am pus ecrane pe magazinul Cocoru, am facut o mare pula cu pasajul de la km 0, am schimbat semafoarele deja functionale cu unele stricare, am facut pista pentru biciclisti (care s-a cam sters asa...) etc. dar nu s-au gasit niste amarati de bani pentru turnarea unui km de asfalt undeva la periferie?

pagina urmatoare >>

Beautiful singles in your area. Meet them now!