Apr 25
Sfarsitul lumii
icon1 fanica | icon2 Pur romanesc | icon4 04 25th, 2009| icon3 0 comentarii


Sfarsitul lumii a inceput acum 30 de minute. Punct.

Apr 25


Am plecat la mare astazi ca sa evit aglomeratia de la 1 Mai... drumul a fost ok pana la km 120 pe A2 cand mi s-a rupt cureaua de la pompa de servodirectie si am fost nevoit sa merg cu orice consumabil oprit ca sa nu moara bateria pana in Constanta... a fost super tare sa mergi ca mortu... nici macar frana nu puteam sa o apas pentru ca solicita bateria. Am ajuns in Mamaia intr-un final si am pornit intr-o cautare alegorica dupa o baterie de 56Ah... am gasit la Carrefour dupa ce am oprit la N benzinarii... am luat bateria in eventualitatea ca maine cand am sa plec spre Bucuresti nu am sa raman pe banda de urgenta :-) Asta a fost drumul, a doua problema a fost cazarea care fusese anulata de domnii de la Hotelul Laguna pentru ca am intarziat 30 de minute... le-am explicat problemele intampinate pe drum si au inteles, dar camera se ocupase deja. Pana la urma am fost la Vega care, spre surprinderea mea, avea camere libere la preturi mai mult decat ok.

Incendiar! A fost un cutremur tocmai acum... parca as fi Diaconescu :))

Sa revenim... Cam asa a fost pana acum, sunt curios ce se va intampla maine. V-am pupat!

Apr 24
trafic punct ro
icon1 fanica | icon2 Pur romanesc | icon4 04 24th, 2009| icon3 1 comentarii


Trafic.ro stau foarte prost la partea de comunicare cu clientii. Am mai avut tentative de comunicare cu ei si inainte de introducerea taxei de 10 euro dar nu s-a sinchisit nimeni sa-mi raspunda. Era ceva normal... de ce sa acorde atentie unuia care nu contribuie la fondurile companiei? Dar acum, dupa ce am platit si taxa aceasta mizera, tot nu se sinchiseste nimeni sa-mi raspunda la mail. Este normal? Pentru Romania da... inca traiesc pe ideea ca "ne platesti dar noi nu avem nicio obligatie fata de tine"... poate peste un an, sau doi, sau trei isi vor da seama ca a comunica cu clientii este cea mai buna metoda de marketing... de ce sa investesti mii de euro in publicitate pentru a castiga clienti daca acestia pleaca dupa 2-3 zile?

Pana acum foloseam in paralel google analytics si trafic.ro, dar am sa renunt la ultima varianta in favoarea primei. Google analytics este gratuit, mult mai complex si nu strica design-ul site-ului. Singurul plus pe care il vad la trafic.ro este afisarea pozitiei site-ului in bransa in care este inscris... asa vezi si tu cum stai fata de concurenta.

Apr 22


Am alcatuit mai jos o lista cu aplicatii necesare pentru un web designer.

1. Adobe Photoshop - probabil toti stiti ce este si la ce foloseste dar multi nu il folosesc la capacitate maxima. Daca ai modificat contrastul unei imagini nu inseamna ca stii sa folosesti Photoshop-ul...

2. Adobe Illustrator - cel mai bun program de grafica vectoriala de pe piata la ora actuala

3. Adobe Flash - fie ca faci o animatie mica sau o aplicatie complexa, in zilele noastre este vital pentru dezvoltarea armonioasa a oricarui site. Singurul minus ar fi ca domnul google nu indexeaza continutul fisierelor .swf, asa ca este bine sa folositi si continut static pe langa cel dinamic oferit de Flash.

4. Notepad++ - fie ca modifici un CSS, sau un fisier PHP, sau unul HTML, sau unul AS, sau etc. lista poate continua, aceasta unealta este ideala pentru lucrul cu orice limbaj (stie chiar si C++ sau Pascal). Un plus ar fi faptul ca este free.

5. Web Page Maker - aranjarea imaginilor de fundal in stage. Este bun pana te obisnuiesti cu div-urile. Iti genereaza automat tagurile
in functie de cum aranjezi imaginile in stage. Nu il recomand, dar este mult mai simplist si mult mai ieftin decat Dreamweaver.

Cam asta e tot pentru inceput. Fara suita Adobe nu poti face mare lucru dar... totul este posibil, nu-i asa? :-)

Apr 21
Dupa mult timp
icon1 fanica | icon2 D'ale lui Fanica | icon4 04 21st, 2009| icon3 0 comentarii


Dupa o lunga absenta in blogosfera, timp in care s-au intamplat extraordinar de multe lucruri, m-am hotarat sa revin sub lumina reflectoarelor. Nu am sa scriu despre arestarea lui Becali, chiar daca mi se pare o aberatie totala regizata de scumpul nostru presedinte, dar am sa subliniez un articol citit astazi in realitatea.

Oare nu e logic? Este vorba de noi, utilizatorii actuali ai internetului care vom imbatrani la un moment dat, nu? Chiar era nevoie de un studiu care sa demonstreze asta?

Am sa pun la bataie si un domeniu + host pe un an pentru un blogger norocos. Si un telefon, si o imprimanta etc. dar astea pe parcurs :-P

Peste o perioada am sa lansez si o aplicatie web-based unica in lume care, sper eu, va avea mare succes.

Prea multe lucruri spuse intr-un singur post dar sunt foarte entuziasmat de revenire.

Apr 21
Updates
icon1 fanica | icon2 D'ale lui Fanica | icon4 04 21st, 2009| icon3 0 comentarii


Printre picaturi am mai lucrat si la versiunea non-flash pentru utilizatorii clasici.

Cateva proiecte mai importante ar fi:

E-learning Software - Alchine ( flash )
Puzzle Game for Fulham ( flash )

mai multe aplicatii flash...


Apr 21
Link exchange
icon1 fanica | icon2 D'ale lui Fanica | icon4 04 21st, 2009| icon3 0 comentarii


Refac structura blog-ului asa ca trebuie sa actualizez zona "Linkuri". Cum eu nu prea mai citesc blog-uri (decat zoso), accept schimb de link-uri cu orice blogger care are PR >= 2.

Daca vrei ca sa facem link exchange, trimite-mi un e-mail la --- .

Este valabil si schimbul de bannere de orice dimensiune.

Apr 18
New Design
icon1 fanica | icon2 D'ale lui Fanica | icon4 04 18th, 2009| icon3 0 comentarii


Lucrez, lucrez, lucrez... timp pentru mine nu prea mai este...

Printre picaturi am refacut www.voitin.com

New design, static, am renuntat la flash in mare parte. Mai am de aranjat unele pagini si e gata :D

Apr 12
Blog, noutati, banal, fanica

SCIO ( lat. Scius = a cunoaste ) este in prezent unul dintre cele mai performante dispozitive de analiza si tratament, folosind principiul biorezonantei electrofiziologice. Prin intermediul a 12 electrozi aflati in contact cu pacientul, se transmit stimuli electrici subliminali, nesesizabili ( cuante de energie ), purtand informatii despre peste 9.000 de substante proprii sau improprii organismului uman. In functie de rezonanta pacientului la fiecare dintre ele, se obtin raspunsuri selectate si listate in ordinea importantei lor, pe o diagrama color si o scala numerica.

mai multe detalii...

Diagnosticarea starii de sanatate cu aparat de biorezonanta la Cabinetul Lotus Test

Investigarea include:

o aparat cardiovascular
o aparat respirator
o tub digestiv
o stomac
o duoden
o intestine
o ficat si vezica biliara
o pancreas
o rinichi si vezica urinara
o prostata
o uter si ovare
o glande mamare
o sistem osteo-articular
o sistem nervos
o sistem endocrin

* in cadrul investigatiei, pacientul va primi un CD cu imaginea energetica a corpului ( aura ) si pozitionarea chakrelor

Pret: 95 RON consultatia

Site-ul cabinetului: www.cabinetlotus.ro

Blog, noutati, banal, fanica
Apr 9
Drumul spre mare
icon1 fanica | icon2 Pur romanesc | icon4 04 9th, 2009| icon3 0 comentarii


Nu m-am putut abtine sa nu va anunt si pe voi: anul acesta drumul spre mare va fi mult mai lejer.

De ce? Pentru ca autoritatile au decis ca limita de viteza in localitati ( 50 km/ora ) sa creasca la 70 km/ora. Deci dragii mei vitezomani, vesti bune :D

pagina urmatoare >>

Beautiful singles in your area. Meet them now!