Nokia E71 avantaje si dezavantajeAcum 3-4 saptamani am intrat in posesia unui E71 despre care se spune ca ar fi printre cele mai bune telefoane scoase de Nokia. Sau ma rog, asa spune producatorul. Problemele cu Symbian-ul au aparut chiar din prima saptamana (se bloca in diferite aplicatii, se bloca in momentul in care incheiam o conversatie telefonica etc.) dar sa spunem ca trecem cu vederea aceste probleme.

Browser-ul, care are Flash Litle preinstalat, este jalnic... paginile sunt afisate prost, nu incarca mereu .css-ul, javascripturile mai complexe nu functioneaza, flash playerul este la pamant (nu recunoaste nici macar un window transparent)...

Camera, desi are 3mp, scoate poze la o calitate de 7 pe o scara de la 1 la 10...

Clientul de mail este la fel de slab... inca nu stie sa randeze textul in format HTML, singurul lucru bun ar fi ca recunoaste adresele de mail/web si numerele de telefon.

Astea ar fi pe partea de dezavantaje... avantajele sunt numeroase si anume: tastatura QWERTY, ecran mare, clar, difuzor foarte bun, comanda vocala (foarte precisa), suport office 2007, sincronizare cu alte telefoane, wifi-ul merge impecabil, gps-ul se conecteaza relativ repede (3-4 min).

Un alt plus pentru E71 il reprezinta husa de piele care ii da un aer mai aparte, in rest... the same old Noica... Daca aveti de ales, alegeti altceva.


Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Please note: Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!