Brasovul in imagini

Cateva imagini pe care le consider esentiale pentru prezentarea Brasovului.Ce e de vizitat in Brasov, pe langa monumente.

Cafeneaua CAFETERIA - un loc senzational, staff primitor, cea mai buna cafea din oras. O alta chestie interesanta o reprezinta panourile de pluta afisate in tot localul unde poti sa iti scrii problemele si sa le lasi departe...

Terasa OLIMPIA - de departe cea mai draguta terasa din Brasov. Ce poate fi mai frumos decat savurarea unui suc rece la poalele muntelui, cu o vedere de ansamblu asupra intregului oras?

Cafeneaua PARIS - este exact in Piata Sfatului, langa restaurantul chinezesc (pe care va sfatuiesc sa il ocoliti). Nu am mai baut un Green Apple cu 6.9 RON de vreo 4 ani in Bucuresti, iar gustul nu are termen de comparatie.

Fantana din Piata Sfatului - dupa ora 9 seara, in jurul fantanii se strang foarte multi biciclisti (sau bikeri :-P) si poti sa savurezi trick-uri care mai de care mai interesante.


Sfaturi practice

- evitati sa mergeti cu masina personala in centrul vechi, nu veti gasi locuri de parcare (decat cu plata, si cum bucurestenii nu sunt familiarizati cu acest fenomen, riscati sa va ridice masina)

- daca totusi ajungeti cu masina in centrul vechi al Brasovului, sunt 3 locuri de parcare libere mai mereu in zona liceului de top al Brasovului (dupa ce faceti sensul giratoriu si intrati pe strada ce trece pe langa Piata Sfatului, faceti stanga la prima intersectie si pe partea stanga a drumului o sa vedeti locuri de parcare de resedinta, dar 3 locuri sunt libere mereu, fara T-uri - exact vis-a-vis de liceu)

- daca vreti preturi mici si cafea buna, evitati localurile centrale, intrati pe stradute si alegeti ce va place :-)


Pentru moment doar atat imi trece prin cap, pe masura ce imi amintesc diferite lucruri, am sa le postez :->

P.S: Urmeaza ghidul Sibiului, cat de curand :D
Array

Comentarii

  1. andrei a spus:
    frumoase imagini :)>-

Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Please note: Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!