Relatii cu clientii marca Vodafone

Am sunat astazi la Vodafone, am ascultat robotul ala nesuferit, am dat 1,2,3,2,1,1,1,n pana am intrat in legatura cu un operator. Ok, toate bune si frumoase. O rog frumos pe domnisoara sa imi dea si mie codul PUK2 si PIN2 al sim-ului meu, pentru a putea activa serviciul de barare al apelurilor. Dansa imi spune ca PIN2-ul se afla pe cutia cartelei, desi eu am catela de peste 8 ani. I-am explicat acest lucru si dupa aceea mi-a spus sa confirm numarul de telefon. L-am recitat ca la scoala, dar dansa imi spune "Ahhh pai cum este asta numarul dumneavoastra, nu este acesta 07** ? (cu totul alt numar de telefon).

Ii explic ca nu este acela numarul meu. Ma intreaba ce optiuni am active. Ii spun. Liniste, dupa care spune mirata "Cum? Aveti aceasta extraoptiune activa?". Din moment ce am spus ca o am, de ce trebuie sa ma intrebi acelasi lucru?

Dupa indelungi lupte orale, imi spune codul PUK2. Dar PIN2-ul? Tot o tinea pe-a ei ca este trecut pe cutia sim-ului. Am inteles femeie, dar de 8 ani de zile unde plm crezi ca e cutia? Crezi ca o am in rama pe perete? E la ghena in mortii ei de cutie....

Cred ca asta e o strategie a celor de la Vodafone, operatorii sa para prosti (eu sper ca nu sunt pe bune retardati) ca sa verifice daca cel care suna este chiar titularul numarului, sa te invarta pe toate partile pana isi dau ei seama ca e al tau numarul.

Alta intrebare idioata a acestei femei - de ce doriti sa activati serviciul de barare al apelurilor? De vaca! Ce plm treaba aveti voi cu ce fac eu la telefon? Poate vreau sa activez serviciul ca doar asa mi se scoala pula, vrei sa-ti zic asta la telefon?

Punct. In final am sa spun ca Vodafone a inceput sa puta (sa miroasa, nu putza, chiar daca merge si putza) si la nivelul *222.

Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Please note: Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!