Lupta muzicala

La bloc exista o rivalitate continua intre locatari: cine are cea mai buna scula muzicala! Oamenii investesc o caruta de bani in aparatura audio doar ca sa arate vecinilor ca ei sunt potenti in domeniul asta. La ora 10 dimineata bubuia BUG Mafia la unul dintre vecini, la 12 Sfantul Nicolae Guta. Acum am pornit amplificatorul Behringer si cei 2 sateliti a cate 600W fiecare, se misca si ferestrele, dar ce conteaza? Asa arat vecinilor ca eu am pula mai mare decat a lor. Sper ca nu ii deranjeaza Daddy Yankee sau Eminem, ca asta ascult acum, imi vibreaza si ficatul in mine, dar nu ma deranjeaza atata timp cat sunt peste ei.

O alta modalitate de a arata cat de smecher esti in cartier este sa bagi o statie si un tub de minim 1000W in masina. Cand ajungi noaptea acasa (preferabil dupa 00:00) bagi Bass-ul pe maxim si invarti de rotita de volum a player-ului pana o dai peste cap, asa vor sti toti ca tu ai ajuns acasa. Poate te intrebi cum vor sti acestia ca esti tu si nu e altul? Simplu, caroseria vibranda a Daciei tale scoate un sunet unic, nu iti face griji, toti stiu ca esti tu si te vor injura de toti mortii.
Array

Comentarii

  1. sorinabby a spus:
    dap, recunosc, mi-a placut :)) si iti dau dreptate :)
    noroc ca la mine la bloc nu prea mai am specimene d`astea; nu cre` ca s-au maturizat, doar s-au mutat; din cate citesc, bag de seama ca la tine-n bloc :))

Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Please note: Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!