Curtea interioara a blocului

Curtea interioara a blocului, ghena tuturor!

De ce sa te deplasezi 10 metri in afara apartamentului ca sa arunci gunoiul la ghena cand poti sa il arunci frumos ambalat in pungi pe curtea interioara a blocului? Astfel, dupa cateva zile, vom sti cu totii ca tu ai mancat friptura de porc ( din cauza mirosului ) si ca mamica ta a schimbat 8 tampoane in 2 zile.

Sunt doar 2 apartamente pe etaj ( 10 etaje ) care au deschidere, la baie si la bucatarie, in curtea interioara. Daca analizezi putin gunoiul de jos iti dai repede seama cine si ce a aruncat. Intr-un colt sunt tampoane si avem doar 10 variante din 20, pentru ca ceilalti nu aveau cum sa le arunce pe toate exact acolo. Cineva le schimba si le arunca direct din baie pe geam. Mai excludem 4 variante de apartamente unde locuiesc batrani. Raman 6. Din 6 unul sunt eu, si Slava Domnului, nu am nevoie de tampoane. Deci in final avem 5. Si aici putem sa deducem jegul de om prin excludere sau prin vizitarea apartamentului.

Si exemple ca asta va pot da la infinit, nici nu va trece prin cap ce pot arunca unii direct pe geam de la etajul 7-8... de exemplu: cutia unei plasme de 22", cutia intreaga!!! picioare de scaune din lemn, borcane de sticla, pahare, oasele ramase de la friptura, paine uscata, sticle de sampanie, sticle de vin si lista poate continua...

Insa cel mai dulce legat de curtea interioara este atunci cand o familie din bloc decide sa faca scandal. Daca asculti 2 minute zarva creata de ei, auzi injuraturi de care nici nu stiai ca exista. Picioare in usi, geamuri sparte, palme, pumni, tot tacamul! Nimeni nu suna la politie, de ce ai suna? Asta e distractia blocului, a doua zi fiecare isi da cu parerea cum arata femeia: ochi stanga umflat, ochi drept umflat, mana rupta...


Viata la bloc e super!
Array

Comentarii

 1. crysstyanna a spus:
  Am aflat cum devin abonat si am devenit.
  :) Nu stiu daca este permisa reclama, dar am de gand sa-ti fac :) pentru ca mi se pare genial cum abordezi orice subiect. Blogul meu se numeste "continuare" si vei avea reclama :)
 2. fanica a spus:
  Am aflat cum devin abonat si am devenit.
  :) Nu stiu daca este permisa reclama, dar am de gand sa-ti fac :) pentru ca mi se pare genial cum abordezi orice subiect. Blogul meu se numeste "continuare" si vei avea reclama :)
  iti multumesc :D

Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Please note: Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!