Familia Bundy

De vreo 2 saptamani ma uit din nou la Familia Bundy (asta fiind cam a patra oara in ltimii 3 ani). MI se pare unul dintre cele mai reusite seriale facute de americani, desi multi spun ca sunt la pamant la capitolul glume. Modul in care trateaza Al Bundy viata mi se pare genial! S-ar potrivi mai mult cu viata de roman decat de american... saracie, mizerie, familie enervanta, job prost platit, vecini iritanti... Romania!

259 de episoade sub regia Amanda Bearse, prima aparitie in Romania a fost in anul 1998. Ce imi place este ca un episod are ~21 min potrivindu-se perfect intr-o pauza de masa sau de tigara ( tigari ).

Daca exista cineva, desi nu cred, care sa nu fi auzit de familia Bundy ( married with children ), va puteti informa direct de pe site-ul oficial - www.marriedwithchildren.com.

Serialul asta il recomand oricui, indiferent de varsta sau de statutul social.

Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Please note: Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!