Una cu moldoveni

Eram azi in Plazza la o cafea si stateam la Starbucks afara la fotoliile alea. Stateam cam de o ora acolo, deci aveam vechime. La un moment dat apar 2 tipi, moldoveni, care se aseaza la masa de langa. Stau ei ce stau dupa care ne intreaba vreti sa va mutati voi aici? ca noi suntem trei si... Si ce ma? Le-am raspuns frumos nu, nu se poate, dupa care s-au ridicat de la masa si au plecat mai departe la o masa libera de 4 persoane (da deh domne', aia nu avea fotolii) multumindu-ne pentru amabilitate.

Am ramas putin socat cum niste moldoveni au astfel de aere in tara noastra... Tati, duceti-va in Moldova la voi la Chisinau si beti cafea daca nu va convine in Bucale. Ar trebui instaurata o regula la facultatile din Romania: Fara Moldoveni!

Tot azi, tot la Plazza, am vazut o tipa relativ bunicica de la spate, dar cand s-a intors cu fata mi-am dat seama ca era un pic barbata :-) un travestit imbracat in rochie roz, cu un dres negru si o peruca blonda, era dulcica foc baiata. A fost gluma zilei printre baietii de la BGS (prietenii stiu de ce ).

Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Please note: Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!