Nunta, ce fericire

Sambata seara ce putea sa fie mai placut decat sunetul de manea zguduind ferestrele apartamentului? Sigur ca da, nimic.

Este nunta, la cort (in fata blocului unde domiciliez sunt case, multe case, locuite de diferiti oameni in diferite culori). Canta Nea Gutza, Nea Putza, toata satra. N-ar fi frumos ca cadou de nunta o reclamatie pentru masturbarea linistii publice? Din multele sute de euro date la lautari, pot sa dea cateva si la politie, ca deh, daca sunt smecheri sa fie pana la capat. De ce suntem toti obligati sa ascultam manele la 12 noaptea? Pentru ca suntem romani.

Ma gandeam sa trag masina langa cortul lor si sa dau pe VibeFM ca sa le zgudui farfuriile putin, dar mi-e teama sa nu plec in chiloti acasa .
Array

Comentarii

  1. Cristiana a spus:
    Daca faceai asta veneam in ajutor si dadeam si eu drumu la muzica in masina :)))) , fiindca si eu tot case am si stiu cum e :)))

Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Please note: Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!