Sibiul in imagini

Cateva imagini pe care le consider esentiale pentru prezentarea Sibiului.Sibiul este un oras interesant dar plictisitor pentru tinerii pana in 30 de ani. Nu prea ai ce sa faci, seara dupa ora 9 toata lumea intra in case, cafenelele sunt goale, strazile pustii... In schimb, dimineata, orasul prinde viata de pe la 5, deci ziua este lunga.

Va recomand restaurantul Butoiul de Aur, mancare buna, ieftina, staff primitor. Va recomand un muschiulet de porc care numai muschiulet nu este :-) va aduce un muschi cam cat o sticla de Cola la 2L si costa 15 RON doar... eu am ramas placut surprins.

restaurant SibiuAm mai fost prin Turabo, in centrul vechi, pentru ca aveam nevoie de net si asta a fost singura cafenea in care am gasit o retea WiFi. Deci cand va duceti in Sibiu, nu uitati acasa modemul Vodafone, modemul Zapp sau modemul Orange . Preturile sunt la fel ca in Bucuresti si Brasov: espresso lung cu lapte 8 RON, Cafe Frape 12RON.

Cand ajungeti in Sibiu nu uitati sa vizitati Gradina Zoologica, merita toti banii! Gradina este construita sub forma unui parc, total diferita de cea din Bucuresti, foarte putin asfalt, multa verdeata si multe animale fericite. Tigrii sunt vioi, leii somnorosi, ursii hiberneaza... Biletul de intrare costa 3RON pentru adulti. Pe lacul din fata gradinii zoologice poti sa te dai si cu barcuta .


Cam asta ar fi Sibiul in mare, un oras vechi cu putine de oferit, exploatat de nebuni pentru a obtine bani de la turistii prosti.

Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Please note: Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!