Revelion la Brasov sau la Mamaia

Unde sa fac revelionul, la mare sau la munte? Probabil ca toti va confruntati cu aceasta problema iar eu, Dr. Fanica, am sa incerc sa va ajut. De vreo saptamana ma gandesc unde sa petrec revelionul... vreau un cadru intim, linistit, am trecut de mult de vremea care imi da voie la prostii (cum ar spune Tataie) cu betii, dezmat si tot felul de perversiuni.

M-am uitat la cateva poze cu peisaje de iarna din Brasov si din Mamaia (astea ar fi cele 2 optiuni) dar tot nu m-am putut hotari... la mare e frumos, e pustiu, e liniste... la munte e si mai frumos :-)

Ce poti face la mare de revelion:
- te duci in Tomis Mall
- te plimbi pe plaja

Ce poti face la munte de revelion:
- te plimbi in oras
- ai nenumarate cafenele deschise si pline de oameni

Balanta este cat de cat echilibrata...

Din punct de vedere financiar niciun sejur de 5 zile in tara, la un hotel decent, nu scade sub 300 euro de persoana, deci si la punctul acesta sunt echivalente variantele.

Cred ca am sa aleg muntele, sau marea? Sau poate alerg din oras in oras... ramane de vazut.

Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Please note: Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!