E-trafic sau nu e trafic?

Am dat din intamplare peste site-ul e-trafic.ro. Am citit si nu mi-a venit a crede!


Publicitate online cu rezultate GARANTATE in reteaua e-trafic.ro.

Garantam livrarea numarului de vizitatori unici comandat, intr-un interval de maxim 30 de zile de la activarea contului Dvs. de client.


Sa luam un exemplu: ei garanteaza 9.000 de unici pe luna la 180 euro. Ok. Sa spunem ca este o afacere favorabila, dar ce nu stie un om obisnuit? Din aia 9.000 de unici, doar 10% dau click si pe o alta pagina din site, restul inchid fereastra si trec mai departe.

Din pacate un fost client de-al meu a apelat la serviciile lor fara sa ma consulte si iata rezultatele - 600-700 de unici pe zi; 650-710 de afisari; timp mediu pe site 30 de secunde.

Mai este profitabil acum? Din 600 de unici pe zi daca exista 2 care sa fie si interesati de serviciile prestate este prea bine. Romanilor le merge capul. Ma intreb cati dintre acesti vizitatori sunt doar niste mici roboti intercalati intr-o retea de proxy-uri?

Cand cineva ma intreaba care este cea mai buna metoda de promovare a unei afaceri, mereu spun acelasi lucru: Google AdWords! Nu mai credeti in toate firmele care ofera publicitate in reteaua lor, chiar daca spun ca reclamele sunt targetate, mint!

Am sa va dau un exemplu care sa consolideze afirmatia mea. Sa luam Neogenul care se spune ca ar fi cea mai mare comunitate din Romania. Eu personal am peste 20 de conturi la ei, fiecare cont cu alt oras, alt job, alt nume etc. Reclama targetata se face astfel: Gigel si-a facut cont ca sa o agate pe Maricica. Gigel este din Iasi. Eu am o firma de produs tevi de inox cu piata de distributie in Iasi, implicit aleg orasul Iasi ca tinta principala. Gigel intra pe Neogen si vede reclama la site-ul meu. Credeti ca Gigel este un potential client? Nu! El vrea doar sa o futa pe Maricica, nu-l intereseaza tevile mele. Si ca Gigel sunt alte zeci de mii de cazuri.

De ce AdWords? Pentru ca este un produs Google, tatal motoarelor de cautare. Absolut toata lumea foloseste Google, de la Gigel pana la Basescu. Cu un buget de 50RON/zi puteti obtine o medie de 30 de click-uri, din care minim 10 sunt potentiali clienti. Este mai scump, dar merita. Cu un buget de 1.000RON/zi vindeti toate tevile din stoc :-).

Asa, sa revenim la e-trafic.ro. Am deviat putin dar sper ca am subliniat ideea generala: primesti vizitatorii dar nu si clientii. Daca nu ma credeti puteti incerca pe propriul portofel.
Array

Comentarii

  1. kestii a spus:
    pai ei au scris bine "vizitatori". cine vrea mai mult decat "viziztatori"... e treaba de investitie.

Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Please note: Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!