Caldura la bloc cu portia

Ieri pe la 9 dimineata a venit administratorul cu un instalator ca sa faca o verificare rapida la sistemul de incalzire al blocului. Au pipait toate conductele ce strabat apartamentul meu si au tras concluzia ca teava de tur de pe holul principal nu are aceeasi temperatura la intrarea in apartament ca la iesire. Au tras ei concluzia ca trebuie schimbata teava ca este posibil ca pe undeva la mijloc sa aiba un nod de jeg. Ok, sa zicem... ma costa ceva? Pai teava principala o plateste administratia, iar legatura de la teava la calorifer o platiti dumneavoastra.

De ce? Pai nu afecteaza cu nimic blocul acea bucata de teava. Pai si eu de ce trebuie sa platesc daca nu am nicio problema? Domne', asa e la bloc, daca nu va convine montati-va centrala

Bai esti nebun? Sa-mi montez centrala? De ce? Pentru ca difera temperatura la iesire cu -2 grade fata de intrare?

Am trait sa o aud si pe asta... azi cand vor veni sa schimbe teava am sa ignor soneria sa vedem ce fac, intra cu forta peste mine?

Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Please note: Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!