Erori MyVodafone

Ma jucam de plictiseala pe site-ul vodafone... navigam ce navigam si dadeam peste tot felul de probleme...

De exemplu avem link-uri moarte, fapt ce este indiscutabil pentru o companie asa de mare si de respectata.

vodafone romaniaClick pe imagine pentru marire. Daca Gigel chiar vrea sa stie ce e ala BPUK, ce face? Cauta pe Google? De ce sa faca asta daca baga bani in compania voastra?

Dar romanul e tacut... inghite si cauta pe google. Asta ar fi prima problema, link-uri ca acesta exista cu zecile, dar n-am sa pun printscreen-uri la toate. O alta problema o reprezinta actualizarea on-line a serviciilor pentru client. Am incercat sa schimb un numar favorit si nu am reusit. Serverul mi-a sugerat sa iau legatura cu un operator de la relatiile cu clientii. Daca stiam de la inceput poate nu mai pierdeam timpul sa completez tot felul de campuri...

Singurul lucru care merge perfect este serviciul de reincarcare a cartelei on-line. Iti ia banii din cont in doar cateva minute... nu-i asa ca e bine?

Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Please note: Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!