Cu cate browsere este compatibil site-ul tau?

Daca nu stii raspunsul iti recomand sa arunci un ochi pe www.browsershots.org. Va recomand acest site pentru ca este foarte bun in cazul in care dezvoltati un site si nu aveti acces la browserele targetate. Este foarte usor de folosit: introduceti adresa unde este hostat site-ul, selectati browserele ( fie ca vreti Linux based, Windows based, ambele etc. ) si apasati pe Submit.

Singura problema este ca dureaza cam 30 de minute pentru a genera imagini din 6 browsere, mai multe nu am incercat, dar banuiesc ca dureaza mai mult. In timpul asta puteti fuma o tigara, doua, trei, un pachet .

M-am gandit sa-l impartasesc cu voi pentru a va usura din munca. Este mult mai usor de testat compatibilitatea intre browsere a unui site asa decat sa instalezi diferite porcarii ( gen Internet Explorer 6 ).
Array

Comentarii

  1. kestii a spus:
    la noi cei mai multi folosesc IE, apoi destui romani au trecut pe Firefox. nu stiu cati folosesc Opera. Iar de Safari nu discutam in Romania.

    Mai sunt de luat in seama utilizatorii de Linux, in crestere si ei, insa multe distributii au adoptat Firefox. (Amaya, Epiphany, Konqueror, Galeon)

Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Please note: Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!