Din profunzimea gandirii mele

V-ati confruntat vreodata cu vreo problema de personalitate? Sa aveti impresia ca traiti o alta viata, o viata care nu este tocmai cum o vedeati? Sa considerati orice esec profesional ca fiind o cauza a neglijentei voastre? Sa lasati impresia ca nu va pasa dar in interior sa va pese mai mult decat isi poate imagina cineva? Sa faceti un lucru pe care il considerati bun si cineva sa va spuna ca este total gresit? Sa esuati in orice va propuneti? Sa incepeti un proiect pe care sa il abandonati din cauza unor presupuse esecuri? Sa va axati cariera profesionala pe o singura ramura in care sa investiti tot ce aveti (timp, bani, prieteni) si mai tarziu sa va dati seama ca nu este tocmai bine?

Tocmai am trecut printr-o cadere nervoasa, a doua de pana acum. Am stat si am realizat ca nu am realizat nimic pana acum. Batranii spun ca nu poti sa le ai pe toata, si cariera si familie, dar eu le vreau pe toate si o sa le am pe toate, trebuie doar scanteia aceea ca in Peter Pan .

La scoala invatam ca fara carte nu faci nimic in viata. La ce pula mea te ajuta un cacat de diploma? La primit suturi in cur de la angajatori? Stai si pierzi ani de zile pe bancile scolii/facultatii ca intr-un final sa constati ca a fost de prisos. Iti dai seama ca in tot acest timp ai urmarit turma de oi cand puteai sa ai propria turma... Da, stiu... in scoala ne construim idealuri, vise... ce rost are? Intr-un final tot se va gasi un cacat care sa le dea la o parte si sa se pise pe tot ce am construit noi in timp. Poate o sa credeti ca sunt un ratat, dar nu ma intereseaza atata timp cat asa gandesc. De ce sa stam ani de zile in spatele unei banci si sa speram ca mai tarziu va fi bine, cand nu va fi asa? Sa ne imbatam cu apa si sa visam la idealuri ce nu le vom implini niciodata? Pentru ca asa suntem construiti noi oamenii! Sa traim ca prostii si sa murim si mai prosti!

Eu unul nu vreau sa mor ca prostul. Nu stiu voi ce ganditi, dar eu asta vreau. Exista un loc in lumea asta mare pentru fiecare dintre noi, trebuie doar sa il cautam si il vom gasi.
Array

Comentarii

  1. ana a spus:
    profunzimea gandirii mele imi spune ca nu esti singurul care gandeste asa. si ca eu chiar trec printr-o problema de personalitate. si pot sa vorbesc o groaza despre asta ca vad numai sprancene care se ridica. cica lumea se bucura de o viata normala si fara intrebari lipsite de raspuns:)

Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Please note: Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!