Dec 28
Peripetie pe 4 roti
icon1 fanica | icon2 Pur romanesc | icon4 12 28th, 2009| icon3 2 comentarii
Am uitat sa va povestesc una dintre cele mai tari faze la care am participat anul asta.

Stateam ca omul in masina pe avarii in dreptul unui hotel stradal asteptand pe cineva. Dupa aproximativ 10 minute de stat acolo, usa din spate se deschide si se urca o tipa blonda cam la 30 de ani. Isi da geaca jos si incepe sa vorbeasca cu mine ce ai mai facut? Alina este bine? Ah ce frig s-a lasat afara... Eu am ramas masca, nu stiam ce sa spun fa da-te jos, esti proasta sau vedeti ca ati gresit masina. Am ales a treia varianta, am tacut. Dupa ce termina de vorbit, tipa se uita in oglinda si vede ca defapt nu ma cunoaste si ca a gresit masina. Isi cere scuze respectuos si incepe sa rada. Masina in care trebuia sa se urce era cea din fata mea.

Povestita, faza numai este asa de amuzanta, dar daca erati cu mine in masina radeati 2 zile
Dec 23
Mai sunt cateva zile pana la Craciun... ce frumos! Zapada, reni, polei, zane... o iarna de vis.

Retrospectiva ultimelor saptamani consta in:
- Lovit si spart bara fata masina intr-o groapa, multumesc domnule Vanghelie.
- Dezapezit masina zilnic, dat zapada din parcare, multumesc domnule primar general (este tot doctorul ala al carui nume imi scapa?)
- Mi-am facut ferma pe facebook
- Am pus punct tuturor proiectelor (mai am unul dar cred ca il termin dupa Craciun).
- Am facut pace cu multa lume.
- Am virusat laptop-ul si cred ca ma apuca anul nou devirusand

Cam asta ar fi tot in mare asa... nu prea am mai avut timp de nimic.. nici macar de mine, dar promit ca anul viitor am sa imi fac timp pentru tot.

Va doresc de pe acum sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii! Sa traim bine!
Dec 13
Pe ultima suta de metrii
icon1 fanica | icon2 General | icon4 12 13th, 2009| icon3 0 comentarii
Inainte de sarbatori am bagat sprint si am inceput sa mai finalizez din proiecte pentru ca in seara de Craciun nu vreau sa stau tot cu laptop-ul in fata

Prita Group - www.prita.ro


Sper sa va delectati cu el asa cum am facut si eu.


C'ya!
Dec 8
Deci m-am saturat pana peste cap... va spuneam zilele trecute de un magazin bla-bla-bla produse multe bla-bla-bla... aseara site-ul a suferit un atac al unor hackeri din arabia sau mama lor... au inserat tot felul de cacaturi pe site... am remediat problema aseara imediat dupa ce si-au facut de cap.

Astazi, ca tot omul, intru pe ftp sa mai urc niste fisiere... imedait cum le-am scris, site-ul a incetat sa mai functioneze... am urcat backup-ul pe care il facusem inainte... nimic... si de vreo 2 ore incerc sa-i dau de cap... sper sa reusesc in seara asta ca altfel ma spanzur cu firul de la tastatura
Dec 7
De ceva timp tot caut asa ceva... singura functie care lipseste portalului este butonul de replay care sa poata fi setat pe automat: cand s-a terminat videoclipul sa o ia de la capat. Am tot cautat pe net diferite programe, add-on-uri dar nu am gasit unul care sa functioneze corect, pana ieri. Ieri am dat peste o extensie pentru Firefox care isi face treaba perfect (nicio eroare pana acum).

Extensia se numeste YouTube Auto Replay si o puteti downloada de aici.

E foarte usor de utilizat. In ultima versiune (1.5) insereaza un javascript mic in dreapta exact sub fereastra cu videoclipul cu textul Enable Auto Replay, respectiv Disable Auto Replay. Asa ca puteti activa/dezactiva aceasta functie oricand doriti. Default este setata pe Disable.


Spor la vizionat acelasi video din nou si din nou si din nou si din nou...
Dec 4
Diverta e pe val
icon1 fanica | icon2 Pur romanesc | icon4 12 4th, 2009| icon3 0 comentarii
Cautam un procesor nou si, din intamplare, am ajuns pe magazinul on-line al Divertei (e corect asa? ).

Mai are cineva procesor Hanna Montana? Eu o sa fiu primul!
Dec 3
De exact 45 de ore (cu mici pauze) urc produse pe un magazin on-line... sunt 2.300 de produse dispuse in 38 de categorii si subcategorii, fiecare produs are o descriere, o imagine, un producator etc.

De ce sunt atat de batut in cap incat spun da la orice? Clientul intreaba Ma poti ajuta si cu introducerea produselor? iar eu, ca boul, raspund Da...

Oameni buni, proprietari de magazine virtuale, panoul de administrare este facut pentru voi... urcati, stergeti, modificati produse, categorii... noi doar configuram platforma si implementam tema, nu suntem baietii pe role care aranjeaza marfa in raft.

Dar deh, eu am spus da, eu suport consecintele...

Pana maine sper ca termin de bagat toate produsele

pagina urmatoare >>

Beautiful singles in your area. Meet them now!