Idei multe, timp putin

Acum ceva timp imi trecea prin cap ideea sa transform blog-ul asta intr-unul serios si citit de mai mult de o mana de oameni. Dar nu am facut-o... am preferat sa aberez in voie, fara ca cineva sa-mi spuna asa nu e bine. De ce sa dau libertatea de exprimare pentru trafic? Am preferat ca blog-ul sa ramana citit doar de prieteni, cei care ma cunosc si stiu cum gandesc.

Astazi mi-a venit o idee. Maine imi va veni alta. Toate sunt promitatoare. De ce nu le realizez? Pentru ca pun in fata castigul financiar pe care mi-l pot aduce. De ce noi, oamenii, nu putem sa facem ceva fara sa ne gandim la ce profit ne va aduce?

Pierd timp si neuroni... degeaba.

Saptamana urmatoare mi-am propus sa agat 2-3 oameni si sa-i implic direct in ideile mele, poate asa voi reusi sa le duc pana la capat, nu de voie ci de nevoie. Mereu mi-a placut lucrul in echipa. Unul are o idee, altul nu este de acord, se isca un conflict, DAR rezultatul este mai mult decat favorabil.

Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Please note: Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!