Jan 24
Just lame...


Jan 19
Rappy in decor
icon1 fanica | icon2 Pur romanesc | icon4 01 19th, 2010| icon3 0 comentarii
Acum cativa ani ascultam Muzica a doua mama, piesa semnata de Rappy. Negativ bun, versuri superbe. Pe vremea aceea aveam 3-4 piese pe care le tineam in repeat-mode zile intregi. Dupa un timp nu am mai auzit nimic de el... parca a intrat in pamant..

Dar in seara asta navigam pe youtube si, spre surprinderea mea, am gasit un videoclip la una dintre piesele sale. Il puteti vedea mai jos.
Am aflat ca a scos si album! Si nu, nu l-am cautat pe torrente, inca incerc sa gasesc un loc de unde il pot cumpara in original, dar fara succes pana acum...
Jan 18
Acum ceva timp imi trecea prin cap ideea sa transform blog-ul asta intr-unul serios si citit de mai mult de o mana de oameni. Dar nu am facut-o... am preferat sa aberez in voie, fara ca cineva sa-mi spuna asa nu e bine. De ce sa dau libertatea de exprimare pentru trafic? Am preferat ca blog-ul sa ramana citit doar de prieteni, cei care ma cunosc si stiu cum gandesc.

Astazi mi-a venit o idee. Maine imi va veni alta. Toate sunt promitatoare. De ce nu le realizez? Pentru ca pun in fata castigul financiar pe care mi-l pot aduce. De ce noi, oamenii, nu putem sa facem ceva fara sa ne gandim la ce profit ne va aduce?

Pierd timp si neuroni... degeaba.

Saptamana urmatoare mi-am propus sa agat 2-3 oameni si sa-i implic direct in ideile mele, poate asa voi reusi sa le duc pana la capat, nu de voie ci de nevoie. Mereu mi-a placut lucrul in echipa. Unul are o idee, altul nu este de acord, se isca un conflict, DAR rezultatul este mai mult decat favorabil.
Jan 12
Turabo nou in Plazza
icon1 fanica | icon2 Pur romanesc | icon4 01 12th, 2010| icon3 0 comentarii
Da stiu, am aflat cu intarziere dar nu am mai fost in Plazza de vreo juma de an... Am fost duminica seara la o cafea cu un prieten in Plaza si am mers la Turabo. Este dragut localul dar nu-mi place ca nu pastreaza linia Turabo 100%. In fine, nu asta e problema.

La masa de langa era un tip ori handicapat ori beat. Mi-a cerut tigari de 3 ori consecutiv si de fiecare data i-am explicat ca pachetul e gol. A trebuit sa-i rup pachetul in fata ca sa inceteze. Chelnerul nu spunea nimic. Tipul se ridica de la masa si porneste prin local pe 4 carari in cautare de tgiari. Nimeni nu-i da. Chelnerul nu spune nimic. Se aseaza rahatul asta inapoi la masa si darama sticla de bere. Chelnerul nu spune nimic. Incepe sa-si bage muia in gura si sa se uite la barbatii, da am scris bine, barbatii, din local. Chelnerul nu spune nimic.

Cum cacat ma? In Turabo Cafe unde apa e 7 ron sa se intample asa ceva? Intelegeam un asemena comportament intr-o bodega de cartier, dar nu intr-o cafenea respectabila. Nimeni nu lua atitudine! Este posibil asa ceva?

Si cum cel mai destept cedeaza primul, ne-m ridicat si am plecat (am platit nota inainte :-P).

Inca un motiv pentru care evit Plazza.
Jan 4
Cum spune si titlul... e o operatiune data dracu'!

Cum a inceput anul, m-am hotarat sa imi schimb si eu identitatea virtuala (ID-ul vechi avea peste 6 ani), asa ca m-am pus pe facut cont nou la yahoo... am dat click, am scris, am dat click si tot asa pana cand am reusit sa creez noul cont. Acum a venit marea problema: cum sa import contactele vechi din lista de messenger in noua lista?

Am cautat pe google dar si am hotarat sa adopt tactica Send my messenger list... pare ok la inceput, sau cand citesti despre ea, dar cand o aplici constati ca este jale mare... Din 200 si ceva de contacte, au fost importate cam 180, dar in lista am practic doar 50 de contacte, la restul trebuie sa dau accept de fiecare data cand ma loghez... ciudat... dupa aceasta operatiune, nici manual nu merge sa le mai adaugi.

Asa ca mare grija! Importati contactele manual!

pagina urmatoare >>

Beautiful singles in your area. Meet them now!