Fanica

Da, eu sunt Fanica. Pana acum nu m-am prezentat asa cum ar trebui, sau cel putin asa consider.

Ce face Fanica?
Face bine, multumesc de intrebare. Acum serios vorbind... sunt un om ca tot omul, conduc un Mercedes S63 AMG (cumparat din banii obtinuti din blog), locuiesc la Asmita Gardens intr-un apartament pentru tineri (da, a costat 200.000 euro, pentru tineri), beau numai apa plata Evian, spal masina cu Evian, ma spal la oo cu Evian, mananc doar caviar cu paine, ma sterg la nas cu bancnote de 500 Euro, imi sterg pantofii de noroi cand ma urc in masina cu bancnote de 500 Euro dupa care le arunc pe carosabil, imi suflu nasul in mana si imi sterg mucii pe maneca, dorm la munca, dar de ce sa muncesc cand scot atatia bani din bloggerit? Asa, maine imi dau demisia si imi cumpar o insula in Ferentari de unde sa pot posta linistit pe blog.

Dar totusi, cine este Fanica?
In cartier la mine sunt un fel de Florin Salam. Toata lumea ma iubeste, toate femeile moare dupa mine si toti pustanii vor sa fie ca mine. Cand ai bani ai si dusmani nu?

Ce face Fanica in timpul liber?
Pai ascult manele in S63-ul meu, mananc samanta, dau spaga la politisti, defapt ei imi dau spaga dupa ce ma trag pe dreapta si au vazut cine sunt, ma duc la meciuri pe Ghencea ca sa rad de Becali, zbor cu avionul, innot in piscina de pe terasa sau, daca ma supar, in piscina de la intrarea in complex, fumez trabucuri la 100 Euro bucata (si, pentru ca imi permit, le aprind, trag un fum si dupa aceea le arunc pe geam ca sa vada lumea ca am bani).

Ai terminat si tu o scoala mai Fanica?
Nu prea mi-a placut cartea sincer sa fiu... se spune ca daca ai carte ai parte... dar n-ai parte de bani. Decat sa mor cu cartea in brate, am preferat sa aleg varianta de a muri intr-o masina de 200.000 Euro (pentru deontologii care ajung pe-aici, 200.000 Euro inseamna cam vreo 3-4 biblioteci, deci vreo 6 vieti de lectura continua). Inca din clasa a 4-a am inceput sa prind gustul banilor: vindeam guma Turbo la extrapret.

Mai ai ceva de zis?
In incheiere? Nu prea... oricum nu prea pot sa scriu pe blog cand conduc, ar fi trebuit sa trag pe dreapta? Sau poate dreapta ar fi trebuit sa traga pe mine?

Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Please note: Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!