Cat de prost trebuie sa fii ca sa...

Cat de prost trebuie sa fii ca sa publici urmatoarele intrebari pe net?

Ce parere aveti despre sexul oral si sexul anal? Eu am incercat cu sotul meu sexul anal o data , dar m-a durut tare nu mai pot s-o fac! de ce doare?

Te-a durut pentru ca probabil aveai un carnat pe teava si un altul numai avea loc...

Ce inseamna sex anal oral sau nu mai stiu eu cum se cheama.NU stiu ce .inseamna.Am tot vazut pe diferite site-uri si de asta intreb
Tati, inseamna ca mai ai de crescut pana vei afla cum sa treaba cu luatu-n cur sau printre dinti...

Mai esti virgina daca ai facut sex anal?[am 18 ani;)]
Hmmm.... esti virgina doar in fata atunci, in spate se numeste ca esti sparta.

Care este diferenta intre sex oral si sex anal?
Sexul oral se face cu gura iar cel anal cu cealalta gura.
Deci.am 14 ani.vb cu un tip si am hotarat sa fiu cu el. la sfarsitul saptamanii ma intalnesc cu el pentru un 69.si s*x anal. mentionez el are 21 de ani.e bine oare ce fac ?
WTF?!?!?! Vrei sa o iei in ambele guri de la 14 ani? Dute fetita la scoala si lasa carnatii... ai timp destul dupa ce te casatoresti sa te joci cu cati vrei.
Daca am facut sex anal acu 2 ani, se mai cunoaste acu?
Depinde cat de mult ai facut si cu ce. Daca ai facut cu un tub de fixativ se mai cunoaste si acum... Dar daca vrei sa nu se prinda prietenul, strange din buci.
Sexul anal provoaca vreo schimbare la nivelul feselor?
Sigur, anusul tau va deveni un fel de suport de birou pentru pixuri. Daca vrei sa te angajezi ca secretara asta ar fi un atuu foarte bun.


End of part I

Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Please note: Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!