Apr 14
Audi Q3
icon1 fanica | icon2 General | icon4 04 14th, 2011| icon3 0 comentarii


Audi Q3 a fost anuntat ca viitor model lansat in Germania cu preturi pornind de la 30.000€.
Apr 4
Da... mai citesc si eu.

Astazi am inceput sa citesc Conversatii Libere de Robert Scoble si Shel Israel. Este o carte in care se vorbeste despre new media, despre cum au evoluat marile companii IT in relatia cu clientii... este destul de interesanta, va recomand sa o cumparati si sa o cititi.

O puteti cumpara de aici - http://www.nemira.ro/new-media/conversatii-libere--1174

„O lucrare exceptionala, pe care orice specialist in marketing sau PR din lume ar trebui sa o viseze, chiar daca nu se ocupa direct de bloguri si podcasts.“ - Cameron Reilly, Fost angajat la Microsoft si co-fondator al The Podcast Network
Apr 4
Am cumparat de 6-7 luni un plan de hosting de la HostMonster... am auzit numai lucruri bune despre ei, de aceea le-am dat banii fara sa mai ma documentez... am fost si sunt foarte dezamagit... dimineata pana in 10-11 in Romania nu poate fi accesat site-ul tinut la ei, la fel si dupa 19, 19:30... ce-i drept sunt foarte prompti cei de la suport, doar ca solutia oferita de ei este total inutila: schimbati ISP-ul! Solutia ar fi buna, dar restul vizitatorilor vor trebui si ei sa-si schimbe ISP-ul?


Daca vreti sa cumparati de la HostMonster nu o faceti decat daca va adresati vizitatorilor externi, pe metro nu va merge foarte ok... Eu am net de la RDS, dar am testat si pe UPC si Vodafone Mobile iar site-ul tot nu merge...
Apr 4
Deci cum ar veni, Ablog.ro este de vanzare. Sper doar ca viitorul proprietar sa lase usita deschisa pentru vechii bloggeri, nu sa ii dea afara pe usa din spate.


PS: Si fungift.ro este de vanzare...
Apr 4
Florin Salam si Mihai Bendeac la In Puii Mei

Genial moment :)))

pagina urmatoare >>

Beautiful singles in your area. Meet them now!