Colet trimis international

Mereu ma lovesc de chestiunea asta: colete trimise in alta tara... probleme sunt multe, plecand de la pret pana la seriozitatea firmei prin care trimit.

Va spuneam zilele trecute de o firma de curierat cu care am avut o experienta de lucru foarte placuta. Astazi am aflat ca trimit si colete international, mai exact ca au servicii de curierat international.

Mi-au placut foarte mult preturile (la jumatate fata de alte firme de curierat) si timpul de livrare! Au ridicat coletul astazi (sambata) si in doar cateva zile va ajunge la destinatie!

Daca aveti nevoie de un curier international va recomand cu caldura aceasta firma!

Patronul este un tip foarte intelegator si receptiv, le-am spus ca este un colet foarte fragil si ca trebuie sa ajunga international in aceeasi stare :) si m-a asigurat personal ca va avea grija sa ajunga exact asa cum l-au ridicat de la mine.
Array

Comentarii

  1. GoldenTabs a spus:
    la aprobare

Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Please note: Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!