Idei de spam in comentarii

Am semnalat si acum un an problema pe care o are Ablog cu mesajele de tip spam... problema nu a incetat, zilnic am peste 50-60 de comentarii greu descifrabile...

Spre exemplu astazi am primit urmatorul mesaj:

"esti super frumoasa.ami placi foatre mult.nu esti ca celelalte care se bat pe fund si sant pline de creme si lucesc ca ..ami placi ca esti simpla , naturala.tine-o tot asa.esti cea mai tare ,cel putin pentru mine."

In primul rand observati greselile de ortografie si de logica... dupa aceea observati ca ii plac pentru ca sunt naturala si simpla. Problema este ca sunt un el, nu o ea, deci partea cu bataia pe fund nu prea merge :)

Macar daca trimiteti spam compuneti un text cat de cat real si, foarte important, corect dpdv gramatical!
Array

Comentarii

  1. vizitator a spus:
    Astea sunt spamuri automate, trimise prin software pentru asa ceva. Au greseli gramaticale pentru ca sunt traduse prin google sau bing, deci nu sunt scrise de romani.

    Spor la sters si banat IP-uri.

Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Please note: Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!