Logica unui canal TV

De la 01:00 este pornit televizorul pe Antena 1. Acum este ora 06:15. Pana acum, cand am mai aruncat un ochi la TV am vazut un film chinezesc, de 3 ori aceleasi stiri si multe teleshoppinguri.

Care este logica lor? Chiar nu se uita nimeni toata noaptea la televizor ca sa ii oblige sa aiba un program decent macar?

Puteau sa bage niste Mircica mai bine, 3-4 emisiuni, macar era ceva amuzant decat niste chinezi obositi...

Ah, si alta chestie... daca tot ati intrerupt emisiunea In Puii Mei de ce mai difuzati reluari la ore de prime time de acum 1-2 ani?!


PS: Am incercat sa ma uit si pe alte posturi, aceeasi poveste. Parca noaptea toti prind mare drag de filmele cu chinezi.

PSS: Sau poate noaptea toti chinezii din Romania se uita la TV?! Posibil...
Array

Comentarii

 1. Barnypok a spus:
  la aprobare
 2. JimmiXzS a spus:
  la aprobare
 3. JimmiXzSq a spus:
  la aprobare
 4. Barnypok a spus:
  la aprobare
 5. GoldenTabs a spus:
  la aprobare

Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Please note: Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!